Agi závod - Jarní lyská tlapka 2013

07.04.2013 08:03

Dne 7. 4. 2013 uspořádala Základní kynologická organizace Lysá nad Labem závody agility Jarní lyská tlapka za podpory města Lysá nad Labem.

Již v sobotu odpoledne měli členové ZKO plné ruce práce. Rozdělování cen, vymezování parkúru, trochu uklízení a plno jiných nezbytností.

A v neděli brzy ráno se mohlo začít.

Přes to, že se ručička teploměru vyšplhala jen kousek nad nulu, tak se závodů zúčastnila většina přihlášených týmů. Celkem jich bylo 58.

Jako rozhodčí jsme si opět pozvali Lucii Novákovou, která pro nás postavila moc hezké parkúry.

Jako první běhala štěňata, pak byl jumping začátečníci, druhý běh štěňat a agility začátečníci. Všechny týmy byly dobře připravené, a tak závody probíhaly hladce. Rychle se povedlo vyřešit i problémy s tiskárnou, která v tak chladném počasí nechtěla moc sloužit.

Pro zahřátí účastníků i přihlížejících byl v kantýně připraven horký čaj, káva a pro starší i něco ostřejšího, domácí grilovaná krkovička, párečky a domácí zákusky.

Pro závodníky byla připravena spousta hezkých cen. Hlavním sponzorem byl Barking Heads, další sponzoři MVDr Procházka – chovatelské potřeby, Salač krmiva – velkoobchod, Big Shock, Hanka Kochová a další členové ZKO. Originální medaile připravila naše členka Naďa Jelínková. Všem sponzorům velice děkujeme.

Chtěli bychom poděkovat i všem organizátorům, závodícím týmům i Lucii Novákové za hladké proběhnutí závodů, na které jsme obdrželi spoustu kladných reakcí.

Zároveň bychom všechny rádi pozvali 4. 8. 2013 na další závody agility O lyskou tlapku. Propozice a přihlášku najdete na stánkách ZKO Lysá nad Labem > Plánované akce.

 

Výsledky

Vysledky JARNI LYSKA TLAPKA - Agility.xls (443,5 kB)

Vysledky JARNI LYSKA TLAPKA - Jumping.xls (444 kB)

 

Fotky naleznete v sekci Foto a video

Vysledky JARNI LYSKA TLAPKA - Agility.xls (443,5 kB) Vysledky JARNI LYSKA TLAPKA - Jumping.xls (444 kB)